ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS
ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS
ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS
ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS
ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS
ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS

ASICS GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW-SEA GLASS (A10.1011B830-400)

Marka : ASICS
Fiyat : ₺7.299,00(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 13
Stok Miktarı : 1

  • Tasarımında harici arka kontür bulunur. Ayağı sabit tutmaya ve daha rahat bir adım sağlamaya yardımcı olur.
  • 4D GUIDANCE SYSTEM™ teknolojisi, daha dengeli bir adım için uyarlanabilir stabilite oluşturmaya yardımcı olur.
  • Rearfoot GEL™ teknolojisi darbe emici özelliktedir ve gerekli bölgelerde ayağınızı destekleyerek darbelere karşı korur.
  • PURE GEL ™ yastıklama teknolojisi, darbelere karşı şok emilimi sağlar.
  • FF BLAST PLUS ECO yastıklama yaklaşık %20 biyo-bazlı içerikle üretilmiştir. Bulut kadar yumuşak konfor sağlamaya yardımcı olur.
  • Her adımda konforu daha fazla arttıran OrthoLite X-55 taban astarına sahiptir.
  • Işığı yansıtan reflektif detaylar, düşük ışık koşullarında görünürlüğü artırmaya yardımcı olur.
  • AHARPLUS topuk dolgu kauçuğu dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur.
  • Özel olarak tasarlanmış file üst kısım nefes alabilirliği artırır.
  • Atıkları ve karbon emisyonlarını azaltmak için ayakkabının ana üst malzemesinin en az %75'i geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır.
  • Taban astarı, geleneksel boyama teknolojisine göre su kullanımını yaklaşık %33, karbon emisyonunu ise yaklaşık %45 azaltan solüsyon boyama işlemiyle üretiliyor.
  • Vegan Dostu: Bu üründe, tasarım ve malzeme seçimi aşamalarında, üründe uygulanan iplikler, yapıştırıcılar veya diğer yapıştırıcılar da dahil olmak üzere hiçbir hayvansal kökenli malzeme uygulanmamaktadır. *Ürün bağımsız bir üçüncü tarafça vegan olarak onaylanmamıştır.

Adet

Artır Azalt

Asics GEL-KAYANO™ 30 LITE-SHOW™ erkek koşu ayakkabısı ile 5K'dan tam maratona kadar, gelişmiş stabilite ve daha yumuşak yastıklama özellikleri sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sürüm, düşük ışıklı ortamlarda görünürlüğünüzü artırmak için tasarlanmış yansıtıcı ayrıntılara sahiptir. Asics GEL-KAYANO™ 30 LITE-SHOW™ erkek koşu 4D GUIDANCE SYSTEM™ teknolojisi, daha dengeli bir adım için uyarlanabilir stabilite oluşturmaya yardımcı olur.ayakkabısıyla yastıklama ve tepki verme arasındaki mükemmel dengeyi yaşayın!

?

Yeni 4D YÖNLENDİRME SİSTEMİ™ uyarlanabilir stabilite sağlamaya yardımcı olur. Bu, antrenmanlarınız sırasında daha destekleyici ve dengeli bir adım yaşamanıza yardımcı olur. ?

Orta tabanında FF BLAST™ PLUS ECO yastıklama bulunur. Yaklaşık %20 oranında biyo bazlı içeriğe sahip olan malzeme, her adımda bulut benzeri bir yumuşaklık yaratılmasına yardımcı olur.?

PureGEL™ teknolojisi, daha yumuşak bir sürüş için stratejik olarak topuğun altına yerleştirilmiştir. Geleneksel görünür GEL™ teknolojisinden %65 daha yumuşaktır ve antrenmanınızın şaşırtıcı derecede pürüzsüz olmasını sağlar.?

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR